Visagie workshop 

 

Een visagie workshop en fotoshoot gewoon gezellig bij je thuis!


Draag je al jaren dezelfde make-up? Wil je weleens iets anders maar weet je eigenlijk niet precies hoe?
Of heb je binnenkort een feestje, sollicitatie of een date en wil je er geweldig uit zien?


Wat is er dan leuker om gezellig met een groepje vriendinnen een visagie workshop te volgen. Het make-up en materiaal wordt volledig verzorgd!


Het enige wat aanwezig moet zijn is een tafel en stoelen. Of het nu aan de keukentafel is of in de woonkamer alles is mogelijk.
 


De workshop begint met het voordoen, ik zal bij 1 persoon de helft van het gezicht gaan opmaken. Op deze manier kan je goed het verschil zien. Hierbij vertel ik wat ik doe, waarom ik iets doe en laat zien hoe ik het doe.

 

Daarna is het de taak aan jullie, je gaat jezelf opmaken en ik zal je helpen en tips geven.

 

De workshop zal eindigen met een fotoshoot! Ook zorg ik dat alles op papier staat zodat je het hele verhaal thuis nog eens na kan lezen.

 

Aan het eind van deze gezellige workshop is er voor ieder nog een leuk afscheidskadootje! De tijdsduur van deze workshop is 2 uur. Minimaal 6 personen. mocht het aantal deelnemers veranderingen, dit dan graag binnen 24 uur melden ivm voorbereidingen. Helaas ben ik genoodzaakt het afgesproken aantal deelnemers in rekening te brengen.

 

Ik werk voornamelijk met het professionele en populaire make-up merk Makeup Revolution. dit merk komt uit Londen en is van hoge kwaliteit.

 

Deze workshop is niet alleen voor vriendinnen maar kan ook als bedrijfs-uitje, vrijgezellenparty, kinderfeestje

of wat dacht je van een origineel kado?

 

Tot gauw!

 

Make-up Revolution