Over mij 

Monique van Steinfoorn

Na mijn diploma schoonheidsspecialiste en masseur te hebben behaald, ben ik in 1999 naar Amsterdam gegaan om een visagie jaaropleiding te volgen aan het instituut van Mieke Petiet.

Naast make-up, heb ik ook grimeren, fotobelichting en haarstyling geleerd en de mogelijkheid gekregen om veel visagie opdrachten te doen oa. modeshows, verschillende foto shoots en bruids-make-up,

Na mijn opleiding in Amsterdam ben ik in Groningen gaan werken als schoonheidsspecialiste, masseuse en visagist bij o.a bij Beauty Sauna Peize, resort Hof van Saksen, Spa Loppersum en huidverbeteringskliniek Vitale Di Vita en Wellness resort de Waterlelie.

Op deze locaties heb ik ook vele visagie workshops en bruidsmake-up gegeven.

Op het Alfa college heb ik in 2005 de visagie cursus opgezet
en heb daar lesgegeven aan visagie 1 (de basis) en aan visagie 2 (voor gevorderden)

Momenteel werk ik als visagist en stylist bij RTV Noord. 

Tevens ben ik visagie-docent aan het reguliere onderwijs op het Alfa College, bij de opleidingen uiterlijke verzorging en de kappersopleiding in Groningen, ik geeft daar ook visagie-cursussen en ben gastdocent op verschillende andere mbo scholen, o.a het Drenthe-college in Emmen.

Mijn beauty- en massagesalon is in Peize gevestigd. 

Mijn grote passie is natuurlijk make-up. Daar kan ik al mijn creativiteit in kwijt en ik vind het erg leuk om met mensen te werken.

Met mijn goede vriendin Oriana Jippes heb ik een schmink-berijfje Klodder & Keur. Je kunt ons volgen op Facebook. 

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in visagie dan kun je mij bereiken op deze website via contact.

Ben je benieuwd naar al mijn visagie werk?

Neem dan een kijkje op Instagram: jollycolors