Beauty en schoonheidsbehandelingen van Jollycolors De Jollycolors Re-Style-Salon

De Re-Style Salon


Behandelingen


Beauty Basic
:
25 min,
3 keuzeonderdelen €25,-

Beauty Deluxe: 55 min,
7 keuzeonderdelen € 50,-

Beauty Men: 45 min, €40,-

Silk'n Face Tite: 25 min, €29,95

Beauty abbonnement: 5x Beauty Deluxe , €225,-
5x Beauty Basic, €115,-

Beauty dagmake-up: 30 min, €25,-
Beauty feestmake-up: 60 min, €50,-

Wimperextensions one by one: €39.95


KEUZEONDERDELEN:
  1. Epileren/harsen van de wenkbrauwen
  2. Harsen bovenlip/kin
  3. Verven wimpers
  4. Verven wenkbrauwen
  5. Reiniging van de huid
  6. Peeling
  7. Onzuiverheden verwijderen
  8. Gelaats-massage
  9. Masker

Elke keuzeonderdeel is ook los bij te boeken bij een behandeling vanaf 25 min. De prijs per los onderdeel is €10,-


Beauty Men

In deze speciale mannenbehandeling zijn de producten afgestemd op de mannenhuid en krijgt hij alles wat nodig is. De huid wordt gereinigd, vervolgens worden de dode huidcellen verwijderd en worden evt onzuiverheden aangepakt. Daarna kunt u heerlijk genieten van een warme olie massage van gelaat, hals , nek en schouders. Door het masker wat volgt wordt de huid gevoed en de behandeling wordt afgesloten met een serum, oogcreme en dagverzorging.


Silk'n Face Tite

De Silk'n Face Tite is onze vernieuwde liftende gezichtsbehandeling. In deze 25 min behandeling wordt uw huid gereinigd, u krijgt een peeling om de dode huidcellen te verwijderen en vervolgens een heerlijke warme massage met het revolutioneer anti-verouderingsapparaat. De behandeling wordt afgesloten met een hyaluronic-serum , oogcreme en dagverzorging.

HOE WERKT HET?

Het Silk'n Face Tite apparaat combineert 3 energie-bronnen:

Infrarood, Radiofrequentie en Ledlicht energie

WAT DOET HET?

Vermindert rimpels en fijne lijntjes, hetstelt collageen en elastinevezels, verstevigd de diepere huidlagen en verbetert de doorbloeding, structuur, en elasticiteit van de huid. Daarnaast vervaagd het oppervlakkige zonne-en ouderdomsvlekken.

Het is pijnloos, niet-chirurgisch en veilig voor alle huidtypen. Voor het beste resultaat kunt u een kuurtje boeken die bestaat uit 5 x elke week een behandeling: €125,-


Extra's

Om u extra te verwennen werken wij met steam-kompressen, dat zijn heerlijke door en door warme gezichts-kompressen die door stoom worden opgewarmd. Tevens zijn ze bewerkt met etherische-oliën , waardoor u onmiddellijk ontspant en optimaal kan genieten van de behandeling.Ook onze gelaatsmassage wordt uitgevoerd met warme oliën.


Openingstijden


De Beauty-Salon is elke dinsdag geopend van 10.00 tot 18.00, met uitzondering van vakantie en feestdagen.


Locatie

De Re-Style Beautysalon is gevestigd in de Re-Style Lounge in Leek..Dit is een kleding winkel, waar ik mee samenwerk. Wij geven daar regelmatig besloten party's, modeshows en ladies nights. Ik verzorg de visagie-workshops, fotoshoots, geef make-up advies en werk in de beauty salon. De beautysalon is boven de winkel gevestigd, de ingang van de salon is tevens de ingang van de winkel.

de Re-Style Lounge,

de dam 28, Leek