Referenties van Jollycolors Referenties

fotoshoot Noadin

Monique heeft voor de site van Noadin de visagie gedaan.

Noadin is een adviesbureau in de borstkankerzorg en op de site vertellen vrouwen(twinsisters) hun verhaal. De fotografie is zo gekozen dat vrouwen in een kwetsbare situatie toch krachtig kunnen zijn. Voor deze foto's past een natuurlijke uitstraling met bijpassende visagie.

Monique heeft dit zo goed en zorgvuldig gedaan en natuurlijk op de spontane manier die bij haar past. Wat hebben we veel goede reacties op de site en de fotografie gehad. Ook dankzij het vakvrouwschap van monique !

bruidsmake-up

Monique heeft de visagie gedaan voor mijn trouwdag. Ik was op zoek naar iemand die echt begreep wat ik wilde. Niet een lopend schilderij maar fris en sprankelend, graag zo natuurlijk mogelijk.

Gelijk had ik een klink met Monique, ze is super enthousiast en gedreven in haar vak.

Na tips voor mijn wenkbrauwen en wimpers en een proefmake-up waren we klaar voor de grote dag.

Monique kwam in de ochtend bij mij thuis en bracht een behoorlijke dosis vrolijkheid en enthousiasme mee. Ze heeft de make-up voor mij en mijn stiefdochter zeer professioneel gedaan en zorgde voor een goede start van de dag.

De geweldige visagie gaf me nog meer zelfvertrouwen voor onze grote dag. We kijken terug op een fantastische dag, waarbij we er op ons best uitzagen.

Monique bedankt, je bent een geweldige visagiste die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

groeten,

Maria Kiekebos-Wiekamp

Walther Walraven

De professionaliteit van Monique is een verademing.

Ze bestudeert de huid zorgvuldig, bespreekt wat je wilt en gaat aan de slag.Prima reiniging. De hele behandeling is een weldaad. Dan volgt een ontspannende gezichtsmassage. Ik viel er bijna van in slaap. Heerlijk tot rust gekomen !!

Verzorging krijgt inhoud als er niet uitsluitend zwijgend wordt gewerkt. Monique maakt er ook een gezellige tijd van. Over allerlei onderwerpen een leuk gesprek. De tijd vloog om.

Ze vertelde ook dat ze workshops en trainingen geeft en al 16 jaar ervaring heeft. Nou dat is te merken. Ze houdt van haar werk.

Voor mij staat vast als ik weer een behandeling bij de Waterlelie wil, dan reserveer ik bij Monique.

Walther Walraven, Oldehove


Reacties

Show more posts

Contactgegevens

Monique van Steinfoorn
(06) 41 26 82 80

info@jollycolors.nl