Monique van Steinfoorn make-up artist van Jollycolors Over mij

Monique van Steinfoorn
Even voorstellen

Hallo, ik ben Monique van Steinfoorn en mijn grote passie is make-up. Daar kan ik helemaal mijn creativiteit in kwijt.

Naast make-up artist ben ik ook visagie-docent, schoonheidsspecialiste en masseur.In 1999 ben ik naar Amsterdam gegaan om een visagie-jaaropeleiding te volgen aan het instituut van Mieke Petiet. Naast make-up, heb ik ook grimeren, fotobelichting, en haarstyling geleerd en de mogelijkheid gekregen om veel visagie opdrachten te doen oa, modeshows, verschillende foto-shoots, en bruids-make-up,

Na mijn opleiding in Amsterdam ben ik in Groningen gaan werken als schoonheidsspecialiste, masseuse en visagist bij o.a bij Beauty sauna Peize, resort Hof van Saksen, Spa Loppersum en huidverbeteringskliniek Vitale Di Vita. Op deze locaties heb ik ook vele visagie-workshops en bruidsmake-up gegeven.


Op het Alfa college heb ik in 2005 de visagie cursus opgezet

en heb daar lesgegeven aan visagie 1 ( de basis ) en aan visagie 2 (voor gevorderden)


Momenteel werk ik ook bij wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen.

Ik geef daar gezichts- en lichaamsbehandelingen, hand-en voetverzorging en verschillenden soorten massages. Ik ben gast visagie-docent op verschillende opleidingen aan het Alfa college en daarnaast werk ik samen met de Re-Style Lounge. Daar verzorg ik de visagie-workshops en fotoshoots.

Bij de Re-Style Lounge in Leek kunt u terecht voor gezellige besloten kledingparty's. Er zijn verschillende arrangementen te boeken die een dagdeel in beslag nemen. Dit is inclusief ontvangst met koffie en iets lekkers, een visagie-workshop, onbeperkt drankjes, een high tea / wine of een lunch, een fotoshoot en goodiebag! Bedrijfsuitje, familiefeestje of vriendinnendag ?

Neem gauw een kijkje op: www.dere-stylelounge.nl


Mocht u geïntresseerd zijn in visagie dan kunt u mij mailen of bellen via ' reservering en contact ' op deze website.

Ben je benieuwd naar al mijn werk? Neem dan een kijkje op Instagram: JOLLYCOLORS