Monique van Steinfoorn make-up artist van Jollycolors Over mij

Monique van Steinfoorn
Even voorstellen

Hallo, ik ben Monique van Steinfoorn en mijn grote passie is make-up. Daar kan ik helemaal mijn creativiteit in kwijt.

Naast make-up artist ben ik ook visagie-docent, schoonheidsspecialiste en masseur.In 1999 ben ik naar Amsterdam gegaan om een visagie-jaaropeleiding te volgen aan het instituut van Mieke Petiet. Naast make-up, heb ik ook grimeren, fotobelichting, en haarstyling geleerd en de mogelijkheid gekregen om veel visagie opdrachten te doen oa, modeshows, verschillende foto-shoots, en bruids-make-up,

Na mijn opleiding in Amsterdam ben ik in Groningen gaan werken als schoonheidsspecialiste, masseuse en visagist bij o.a bij Beauty sauna Peize, resort Hof van Saksen, Spa Loppersum en huidverbeteringskliniek Vitale Di Vita en wellness resort de Waterlelie. Op deze locaties heb ik ook vele visagie-workshops en bruidsmake-up gegeven.


Op het Alfa college heb ik in 2005 de visagie cursus opgezet

en heb daar lesgegeven aan visagie 1 ( de basis ) en aan visagie 2 (voor gevorderden)


Momenteel ben ik visagie-docent aan het reguliere onderwijs op het Alfa College in Groningen en gastdocent op verschillende andere scholen. Daarnaast werk ik samen met de Re-Style Lounge, daar verzorg ik de visagie-workshops, fotoshoots, ladies-nights, vrijgezellen-party's en werk ik in de Re-style Beautysalon en massagesalon. Ik geef verschillende gezichtsbehandelingen, massages en dag- feest- en bruidsmake-up.

Op deze website onder hoofdstuk Re-Style Lounge, staat mijn salon beschreven en vind u ook de prijslijst. Bent u geïnteresseerd in een behandeling neem dan contact op met de Re-Style lounge in leek: 06-45 65 9 222 of laat op deze site een berichtje achter bij reservering en contact.

Bij de Re-Style Lounge in Leek bieden wij kleding, verschillende gezichtsbehandelingen, bruids/feestmake-up en massages. Er is een nagelstudio en u kunt terecht voor wimperextensions. Daarnaast organiseren wij regelmatig leuke workshops en ladies-nights. Erg geschikt voor een bedrijfsuitje, familiefeestje, vrijgezellenparty of vriendinnendag.


Neem gauw eens een kijkje op: www.restylelounge.nl

volg ons op facebook: De Re-Style Lounge

instagram : Re-Style Lounge

of

bel: 06-45 65 9 222


Mocht u geïnteresseerd zijn in visagie dan kunt u mij mailen of bellen via ' reservering en contact ' op deze website.

Ben je benieuwd naar al mijn visagie-werk?

Neem dan een kijkje op Instagram: jollycolors