Contactgegevens

Monique van Steinfoorn
(06) 41 26 82 80

info@jollycolors.nl
Stacks Image 269483

Microblading

Volle wenkbrauwen is de trend van nu,

mocht je dit niet van jezelf hebben dan kan microblading een oplossing zijn.

Microblading is de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van ( semi ) permanente make-up. Deze techniek is de trend van nu voor de wenkbrauwen. Met microblading wordt een heel natuurlijke wenkbrauw gecreëerd. Het is een haarstroke techniek waarmee er dmv pigment een haartje wordt getekend.

Vorm bepalen; eerst wordt de vorm van de wenkbrauw met een potlood getekend, natuurlijk in overleg totdat je tevreden bent. Je kan je wenkbrauwen met microblading opvullen of de vorm aanpassen. Ook wordt er gekeken naar de vorm van je gezicht en de haargroeirichting om het juiste model wenkbrauwen te bepalen die het beste bij je past. De haartjes worden aangebracht met behulp van ultra dunne naaldjes in een manuele pen. Elk haartje wordt individueel getekend met een micro-blade. De haartjes worden heel fijn, net zo als je echte wenkbrauw-haartjes. Er zijn verschillende kleuren pigment die worden aangepast aan je huidtype en haarkleur. De pigment wordt onder de huid aangebracht in een glijdende en vegende beweging. Netjes in de natuurlijke haargroei-richting.


Voordelen; je hoeft niet elke dag je wenkbrauwen bij te tekenen. je wenkbrauw zien er altijd goed uit, als je wakker wordt en als je gaat zwemmen of tijdens het sporten. Het kan een liftend effect geven. Microblading is geschikt voor alle huidtypes, zowel voor mannen als voor vrouwen.


Duurzaamheid; de houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en je levenswijze. Bij het veel bloodstellen aan de zon zal het pigment sneller verbleken. De resultaten blijven 1 tot 3 jaar. Na ongeveer 1 maand wordt er een touch-up gegeven, mocht iets nog niet helemaal zijn zoals het hoort dan kan dit bijgewerkt worden.


Tijdsduur; de behandeling duurt ongeveer 2 uur en de huid zal rood worden, dit zal binnen een dag weer verdwijnen.


Veiligheid; er moet gewerkt worden volgens de hygienische standaarts van de GGD regels. Er worden A.C pigmenten gebruikt, dit zijn geen giftige stoffen en zijn hyperallergeen. Natuurlijk wordt er gewerkt met latex handschoenen.

.

Gemiddelde prijs; vaak zijn de prijzen inclusief een touch-up en je moet dan rekenen op +/- €300, - wil je een touch up ondergaan naar 1,5 jaar ( het verbleekt natuurlijk langzaam ) dan zijn de kosten ongeveer €150, - Er zijn ook bedrijven die een studenten korting hanteren.