Contactgegevens

Monique van Steinfoorn
(06) 41 26 82 80

info@jollycolors.nl
Stacks Image 269483

Gellak

Helemaal up to date zijn met gellak!


Gellak zit tussen nagellak en gelnagels in. Ideaal voor mensen die geen gelnagels willen maar wel het gemak van lang mooi blijvende nagels. Ik zet de gellak vaak bij de gasten op mijn werk en heb gemerkt dat het belangrijk is dat je altijd in dunne laagjes werkt. Op die wijze blijft het minstens 2 week zitten.

Gellak is een dunne gel die je aanbrengt op de nagels net als gewone nagellak. Vervolgens wordt de lak gedroogd binnen enkele minuten onder een uv-lamp. Eerst wordt er een primer aangebracht, deze zorgt dat de lak goed hecht. Vervolgens 2x de kleurlak en als finish wordt de top-coat aangebracht. Elk laagje gaat ongeveer een minuut onder de uv-lamp.

Ik vind het een voordeel is dat het maar 45 min duurt om het aan te brengen ipv 2 uur bij gelnagels, waardoor het natuurlijk ook veel goedkoper is. Het wordt gewoon op je eigen nagels gezet zonder het gebruik van een verlengende tip. Ook hebben je nagels niet veel te lijden omdat bij het aanbrengen enkel de nagelplaat iets wordt opgeruwd met een zachte vijl om de gellak beter te laten hechten, ipv het platvijlen wat gebruikelijk is bij het zetten van gelnagels. De gellak blijft lang mooi glanzend en krasvrij.

Je kan de gellak er zelf gewoon afhalen met een nagellak remover maar wel met eentje die aceton bevat. Je moet de nagels een tijdje laten weken in en watje gedrenkt in nagellak-removeren gewikkeld in aluminiumfolie. Na 10 minuten merk je dat de gellak losgaat zitten, wacht totdat je het er makkelijk af kan halen en ga er niet eerder zelf aan peuteren omdat je hiermee je nagels kan beschadigen.

Gellak kan je tegenwoordig bij vele schoonheidssalons laten aanbrengen. Het blijft enkele weken mooi zitten. Je kan de uv-lamp en gellak ook in de winkel kopen zodat je het prima zelf thuis kan doen.

Er is gellak van verschillende merken en in alle kleuren. Ook staat gellak natuurlijk erg mooi en verzorgd op je teennagels.


Microblading

Volle wenkbrauwen is de trend van nu,

mocht je dit niet van jezelf hebben dan kan microblading een oplossing zijn.

Microblading is de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van ( semi ) permanente make-up. Deze techniek is de trend van nu voor de wenkbrauwen. Met microblading wordt een heel natuurlijke wenkbrauw gecreëerd. Het is een haarstroke techniek waarmee er dmv pigment een haartje wordt getekend.

Vorm bepalen; eerst wordt de vorm van de wenkbrauw met een potlood getekend, natuurlijk in overleg totdat je tevreden bent. Je kan je wenkbrauwen met microblading opvullen of de vorm aanpassen. Ook wordt er gekeken naar de vorm van je gezicht en de haargroeirichting om het juiste model wenkbrauwen te bepalen die het beste bij je past. De haartjes worden aangebracht met behulp van ultra dunne naaldjes in een manuele pen. Elk haartje wordt individueel getekend met een micro-blade. De haartjes worden heel fijn, net zo als je echte wenkbrauw-haartjes. Er zijn verschillende kleuren pigment die worden aangepast aan je huidtype en haarkleur. De pigment wordt onder de huid aangebracht in een glijdende en vegende beweging. Netjes in de natuurlijke haargroei-richting.


Voordelen; je hoeft niet elke dag je wenkbrauwen bij te tekenen. je wenkbrauw zien er altijd goed uit, als je wakker wordt en als je gaat zwemmen of tijdens het sporten. Het kan een liftend effect geven. Microblading is geschikt voor alle huidtypes, zowel voor mannen als voor vrouwen.


Duurzaamheid; de houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en je levenswijze. Bij het veel bloodstellen aan de zon zal het pigment sneller verbleken. De resultaten blijven 1 tot 3 jaar. Na ongeveer 1 maand wordt er een touch-up gegeven, mocht iets nog niet helemaal zijn zoals het hoort dan kan dit bijgewerkt worden.


Tijdsduur; de behandeling duurt ongeveer 2 uur en de huid zal rood worden, dit zal binnen een dag weer verdwijnen.


Veiligheid; er moet gewerkt worden volgens de hygienische standaarts van de GGD regels. Er worden A.C pigmenten gebruikt, dit zijn geen giftige stoffen en zijn hyperallergeen. Natuurlijk wordt er gewerkt met latex handschoenen.

.

Gemiddelde prijs; vaak zijn de prijzen inclusief een touch-up en je moet dan rekenen op +/- €300, - wil je een touch up ondergaan naar 1,5 jaar ( het verbleekt natuurlijk langzaam ) dan zijn de kosten ongeveer €150, - Er zijn ook bedrijven die een studenten korting hanteren.

Toon meer berichten