Contactgegevens

Monique van Steinfoorn
(06) 41 26 82 80

info@jollycolors.nl
Stacks Image 269483

Aloë Vera, een wonderplant!

Je hebt vast wel eens van 'Aloë Vera' gehoord,.....maar wat is het precies?

Aloë Vera is cactus-achtige plant, die groeit in de warmere klimaten. De verse plant heeft een buitengewoon helende werking. De plant bevat een soort gel die gebruikt wordt in de geneeskunde, sport, in dienst van de gezondheid, schoonheid en in cosmetica.

Waarom Aloë Vera helpt

Aloë Vera helpt omdat de plant minstens 6 bacterie-dodende bestanddelen bevat: lupeol, salicylzuur, phenol, ureumstikstof, kaneelzuur en zwavel. Dit verklaart waarom Aloe vera vele in- en uitwendige infecties kan genezen. Daarnaast zijn deze stoffen ook zeer pijnstillend.

Ook bevat Aloë Vera minstens drie ontstekingsremmende stoffen (cholesterol, campesterol en ß-sitosterol ) en dit verklaart waarom Aloe vera zo'n effektieve behandelingsmethode is bij brandwonden, snijwonden, schaafwonden en schrammen.

De aanwezigheid van enige vetzuren kan verklaren waarom is vastgesteld dat Aloë Vera helpt bij ontstekingen in dunne- en dikkedarm, lever, nieren en alvleesklier, bij allergische reacties, brandend maagzuur en om gevaarlijke cholesterolgehaltes te verlagen.

daarom verdient deze plant zeer zeker de naam van ' Wonderplant '

Tip

Ik zelf heb al jaren een Aloë Vera plant in de vensterbank staan, ideaal voor als je je brand. Je breekt een stukje van de plant af en het gel wat vrij komt smeer je op de brandwond, Je zal merken dat de pijn onmiddellijk verdwijnt en het wondje erg snel geneest.

Ben je verbrand door de zon? gebruik dan de gel als een maskertje. De roodheid verdwijnt, de pijn is weg en het vochtgehalte van je huid komt weer helemaal op pijl.

Reacties

Toon meer berichten